Razmažena i bahata: Zbog Maraje Keri je nastao haos na snimanju

Glumac Vil Ferel (49) istakao je da su pevačicu Maraju Keri isekli iz filma ‘House’ jer se ponašala kao razmažena diva.

– Kasnila je četiri sata na snimanje. Glumci, statisti, reditelji i cela filmska ekipa je čekala – objasnio je. Nakon dugog čekanja, reditelj je Ferelu dozvolio da ode kući, iako je trebalo da snimi zajedničku scenu sa Marajom.

– Seo sam u auto u 11 uveče i napustio set. Bilo je užasno – ispričao je Vil.

Tvrdi da je Maraja (47) naknadno govorila da neće snimiti neke scene koje su bile u scenariju, iako su ih prethodno već dogovorili.

– Na dan snimanja odbila je da pevati izabranu pesmu – rekao je Ferel i dodao da je tražila da se njena prikolica napuni plišanim igračkama sa likom jagnjadi. Naime, Maraja svoje fanove zove ‘jagnjad’.

Ferel nije jedini koji je progovorio o njenom ‘diva’ ponašanju. Glumac Rob Huebel (48) rekao je da je cela situacija bila ‘suluda’ i da ne zna zašto bi se iko tako ponašao prema ljudima.

– Prvo je odbila da peva pesmu, onda je rekla da ne želi da se ubije, kao što piše u scenariju. Rekla nam je: ‘Mislim da mog lika ne možete da ubijete mecima. Zašto ne bih mogla da ih odbijem kao Wonder Woman?’ – ispričao je Huebel, koji tvrdi da su je producenti molili da obavi svoj posao, za koji je bila dobro plaćena.

Još jedan Ferelov kolega, Sedrik Jarbro, (44) izneo je svoju stranu priče.

– Dugo smo je čekali pa je reditelj snimio neke scene sa njenom dvojnicom. Kada je napokon došla, rekla mu je: ‘Dragi, ja to nikada tako ne bih napravila’. I onda je odbila to da snimi. Zatim je tražila da joj ventilator duva u kosu i da je snime odozgore. Ništa od toga nije bilo spremno i cela produkcija je patila – rekao je Sedrik i dodao da je možda pevačica samo imala ‘loš dan’, ali da reditelj ni glumci nisu zaslužili da se tako s njima postupa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike