Sa dna do uspeha: Zvezde koje su skroz promenile život

Ove zvezde doživele su velike životne udarce od kojih su se ipak na kraju uspele da se oporave.

Džim Keri

Pre nego što se proslavio ulogama kao što je ona u filmu ‘Maska’, glumac je prošao kroz težak period. Naime, Džim je napustio školovanje kada je imao 15 godina kako bi mogao da se zaposli i pomogne porodičnom finansijskom stanju. U to vreme njegova porodica je živela u kombiju. Ipak, takav život DŽimu je doneo određena pozitivna iskustva.

Šarliz Teron

Glumica, poznata po ulogama u filmovima ‘Pobesneli Maks’ i ‘Čudovište’, prebrodila je teške godine tokom puberteta. Naime, njen otac fizički je nasrnuo na majku pod snažnim uticajem alkohola, a ona ga je u samoodbrani ubila. Sud je takođe presudio kako se radilo o samoodbrani pa su Šarliz i majka pokušale što normalnije da nastave sa svojim životima.

Tako je Šarliz stigla u Njujork gde je planirala da se bavi baletom kojim se bavila od četvrte godine života. Sledeća prepreka bila je operacija kolena koja je zaustavila snove o plesu. Ipak, konačno je njen talenat uočio Džon Krozbi nakon čega je izgradila zavidnu glumačku karijeru.

Eminem

Dok je u karijeri nizao uspeh za uspehom i zarađivao zavidne svote novca, postao je zavistan od lekova za bolove koje mu je doktorka redovno pripisivala, a 2007. došao je do dna. Reper se predozirao metadonom, onesvestio se i navodno su ga sati delili od smrti. Ipak, lekari su uspeli da ga spasu, ali tek sledeće godine uspeo je da ostavi opijate.

Robert Dauni Jr.

Iako se čini kako Robert Dauni ima sve, počevši od slavnog oca koji ga je uveo u filmsku industriju kada je bio jako mlad, upravo taj otac ga je upoznao sa brojnim porocima. Naime, pod njegovim uticajem Robert je počeo da konzumira drogu zbog čega je nekoliko puta i završio u zatvoru. Osim toga, proveo je mnogo vremena na rehabilitaciji. Ipak, 2001. godine uspeo je da se izbori sa svojim porocima, a otad je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike