U trendu

Senzacija: Pomirili se Bred i Anđelina? – ‘Bilo je puno suza, grlili se…’

Nakon intenzivnog ‘spiritualnog’ savetovanja navodno su ponovo zajedno. To tvrdi njihov biograf Ian Halperin. Ispričao je da će par ići na savetovanje i rehabilitaciju, prenose mediji u regionu.

Anđelina Džoli (42) i Bred Pit (53) šokirali su javnost objavom da se razvode. Ipak, čini se da su svojoj ljubavi odlučili da daju još jednu šansu.

– Bred je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali da reše u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno da započnu. Ta vrlo žučna rasprava označila je  novu fazu u njihovoj vezi – rekao je.

Osim toga, par je odlučio da ide na savetovanje i rehabilitaciju.

Pit i Džoli sebe navodno vide kao Ričarda Bartona i Elizabet Tejlor koji su stalno prekidali i mirili se. Nedavno je u intervjuu za Vanity Fair ispričala da je sve krenulo po zlu prošlog leta kada je radila na filmu ‘First They Killed My Father’.

U vreme kad je prekinula s Pitom se i razbolela. Dobila je dijagnozu Belove paralize. Naime, to je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica, prenose mediji u regionu.

2 komentara
  1. bambi

    Jel sada shvatate ljudi da je sve to marketinski trik. Ovi fazoni sa razvodima i pomirenjima se inace koriste kada je potrebno podignuti publicitet. Narocito se koristi kod nas u Srbiji.

    1. Ruza

      Ma da! Bas sam jutros videla Anđu na Kalenicu, kupuje paprike za zimnicu, a Bred sedi u Momentu i pije kafu i čuva dete. Foliraju! Da nisu napravili ovo sa razvodom ne znam da li bi iko znao za njih. Potpuno nepoznati ljudiI

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike