U trendu

Serija Most: Objavljen trejler poslednje sezone (video)

Četvrta sezona predstavlja kraj naše omiljene „nordic noir“ sage!

Hit krimi serija „Most“ (Bron/Broen) vratiće se u još jednoj, poslednjoj sezoni, najavili su producenti.

Krimić iz švedsko-danske koprodukcije važi za jednu od najboljih triler serija, a produkcija je konačno objavila trejler četvrte sezone.

Sofija Helin koja maestralno glumi policajku Sagu Noren biće tu i u četvrtoj sezoni, kao i njen partner, Tur Lindhart, koji tumači lik detektiva iz Danske Henrika Sabra.

Prve dve sezone serije „Most“ (Bron/Broen) oduševile su publiku širom sveta i stavile „nordik noar“ žanr na mapu. Gledaoci širom planete bez treptanja su pratili istrage društveno neprilagođene Sage Noren i okorelog policajca Martina Roda (Kim Bodnia). U prvoj sezoni, švedska i danska policija ujedinile su se u istrazi bizarnog niza ubistava, dok su u drugoj razotkrivali zaveru koja počinje smrću petoro zarobljenika od strašne bolesti, a pretvara se u trku protiv vremena kako bi se zaustavili ekoteroristi. Paralelno sa glavnim zločinima, Martin i Saga radili su i na slučaju Martinovog kolege koji je navodno izvršio samoubistvo pre više godina. U trećoj sezoni, seriju je naglo napustio Bodnia, a njegov Martin zamenjen je novim detektivom Sabrom.

Premijera četvrte sezone očekuje se 1. januara 2018. godine na skandinavskim televizijama, ali nije poznato kada će je otkupiti međunarodni distributeri, piše na Instagram nalogu produkcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.