Skandal u Holivudu: Poznati glumac plaćao lažnim novčanicama

Reditelji filma „Good time“, braća Josh i Ben Sefdie, otkrili su da je glumac tog filma, Britanac Robert Pattinson, počinio federalni zločin prilikom snimanja. Pattinson je, navodno, bio toliko opsednut ulogom Conniea Nikasa da je često posle snimanja ostajao u njegovom kostimu i hodao tako ulicom.

Jednom prilikom, kako je ispričao Josh, glumac mu je rekao da je poprilično siguran da je počinio savezni zločin.

– Rekao mi je da je slučajno potrošio nekoliko stotina dolara lažnog novca koji smo koristili u filmu – rekao je Josh, na šta je njegov brat Beni dodao: – Izgledao je kao pravi novac. Naš čovek koji pravi rekvizite bio je veoma uporan da napravi novac koji će po svim standardima izgledati kao pravi. Bio je tako realan.

Pattinson je, navodno, ušao u prodavnicu i na kasi izvukao iz džepa nekoliko stotina dolara, ne gledajući čime plaća. Posle je shvatio da je pogrešio, ali braća Safdie nisu otkrila da li se Pattinson vratio u prodavnicu i ostavio pravi novac.

Britanski glumac u filmu „Good time“ glumi Connieja koji se bori s gradskim kriminalom kako bi spasao brata koji je završio u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.