U trendu

Slavna glumica u 57. godini objavila vreli snimak u bikiniju i ostavila sve bez teksta

Elizabet Harli je pre desetak dana proslavila 57. rođendan, ali uprkos činjenici da je duboko zagazila u šestu deceniju i dalje izgleda fenomenalno. To redovno i dokazuje provokativnim fotografijama i snimcima na društvenim mrežama.

Proslavljena manekenka nedavno je oduševila publiku kratkim snimkom na kome skakuće i đuska u jednostavnom, crnom bikiniju sa detaljima od zlatnih karika.

Lepa brineta je zapravo na ovaj način reklamira bikini koji je sama dizajnirala, a istakla je da je to njen omiljeni model. I zaista – sjajno joj pristaje, ističe njen bujni prirodni dekolte, ali i savršeno vitku liniju.

Snimak je pregledan gotovo milion puta, a očekivano usledili su brojni komplimenti. „Ti si žena TELO“, „Goriš“, „Mogu samo da kažem VAU“, „Kakva vatra“, „Predivna“, „Nikada me ne razočaraš“, „Ti si žena koja najbolje stari na svetu“, „Kao devojčica si“, samo su neki od komentara.

Iako ste verovatno pomislili da Elizabet ovakvu figuru duguje rigoroznom režimu ishranu, ona tvrdi da je život prekratak da bi držala dijetu. Ipak, kaže da se trudi da s vremena na vreme povede računa o tome šta unosi u sebe.

„Sada jedem malo više nego u mladosti, ali ne jedem brzu hranu i pijem gazirana pića samo jednom mesečno. Život je prekratak da bih bila na strogoj dijeti. Moja slabost je puter od kikirikija, ako ga imam u kući, zabošću prst u teglu, svaki put kad prođem pored nje“, rekla je nedavno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)