U trendu

Slavna pevačica šokirala svet: Već 2 godine plačem i želim da se ubijem (video)

Iako je majka četvoro dece, ona je već dve godine sama. Iako iza sebe u karijeri ima milione prodatih primeraka albuma, ona je sama. Iako ima armiju fanova…opet kaže da je sama.

Slavna irska pevačica Šinejd O’ Konor prolazi kroz apsolutno najgori period života u kojem priznaje da više nema snage i da u poslednje vreme intenzivno razmišlja o samoubistvu.

U šokantnom video snimku koji je okačila na Fejsbuku, Šinejd priznaje da joj se svet srušio kada je izgubila starateljstvo nad najmlađim detetom.

Takođe, tvrdi da su joj „kola krenula nizbrdo“ kada je shvatila da ima ozbiljan bipolarni poremećaj.

„U potpunosti sam sama, nemam nikoga u životu. Trenutno živim u motelu u Nju Džersiju. Moj psihijatar je najslađi čovek na svetu i kaže da sam njegova junakinja. To je jedina stvar koja me drži u životu u ovom trenutku. Činjenica da sam njegova junakinja, to je pomalo jadno. Da se radi samo o meni, već bih otišla svojoj majci. Već 2 godine sama hodam ovom zemljom jer sam psihički bolesna i ljutim se što se niko ne želi da brine o meni“, kazala je O’ Konor.

Na kraju, nikako ne može da shvati kako joj se dogodilo da je u životu dala toliko ljubavi a da ništa nije dobila zauzvrat.

„Već 2 godine želim da odem, već 2 godine sam sama, nemam nikoga u životu. To je zločin i ne bi trebalo da bude prihvatljivo nijednom čoveku koji me poznaje ili tvrdi da me voli. Neću umreti, ali ovo nije život kakav bi ljudi trebali da žive“, rekla je slavna irska pevačica.

2 komentara
  1. Nataša Gajić

    „ne kradi ali kradi od sebe… svaki lijep dan… i ne sakrij ga“- ši-nedi od mene

  2. Nataša Gajić

    Vicevi Šta kažu ljudožderi kad prođu pored doma za stare? – Ajmo na suve smokve. Ne bi trebalo, ali se mora, ako ne dalje onda bliže sebi; niko drugi ti neće prići ako ne znaš s koje strane je tebi prihvatljivo i jedno moguće. Nikad ne reci nikad i nikad ne reci sama, ali sama to uradi… ukoliko nađeš snage u sebi a ne samosažaljenja. p.s. Ono što je „bipolarno“, to je multiplicirano za tebe, tako da… hiljadu je mogućnosti a samo jedan put- tvoj put, prema tebi: samoj uz sebe i drugi će se naći, ako ne sad onda drugi put, ako te pozovu, inače drugog puta nema i ne ponavlja se (nikome a ne samo tebi, razumi!) „ono što daješ, to ti se i vraća, ako ne u prošlom ili budućem koji ne postoji inače, ono u tvom novom „izliječenom od svake pakosti“ životu“- najprije ukloni iz sebe zlobu i trava nije zelenije tamo negdje, a onda i ne plači zbog toga i svega jer to samo kida… dobar vid (i na kraju svakom želim dobar pregled situacije i djelanje bez zadrške; samoća nema kraja, zar ne)- ne želiš da ti se neko nameće diraktivama i priča samo o nečemu gdje si tanak kad ti imaš i jačih strana za spominjanje- kad pogledaš dobro, ko to nije s tobom, osim ti sam kad ti je loše i zato se uzmi u pamet ili urazumi, svejedno šta ti je bitno, krasi te

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike