U trendu

Slavna pevačica već 10 godina ne upravlja svojim novcem

Foto: rhysadamsCC BY 2.0

Život Britni Spirs spolja izgleda savršeno i mnogi bi pomislili da ona živi samostalno, bez ikakvih problema. Već četiri godine ima rasprodate nastupe u Las Vegasu i s vremena na vreme obraduje svoje obožavaoce novim pesmama, dok na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije iz privatnog života.

Međutim, 36-godišnja pevačica je još uvek pod starateljstvom oca Džejmija Spirsa i advokata Endrua M. Voleta zbog vrlo javnog nervnog sloma koji je doživela 2008. godine. Strani mediji su preneli da se ovakvo starteljstvo najčešće dodeljuje starijim i mentalno obolelim osobama i da postoje mnogi njegovi aspekti. Što se Spirsove tiče, njoj je i dalje zabranjeno donošenje ikakvih ličnih ili finansijskih odluka bez prethodne konsultacije sa starateljima.

Časopis Us Weekly preneo je juče informaciju da Britnin otac želi da što pre okonča starateljstvo nad ćerkom.

– Džejmi se redovno konsultuje sa Britninim medicinskim timom kako bi se okončalo njegovo desetogodišnje stareteljstvo nad ćerkom – rekao je izvor blizak pevačici i dodao: – Ostao je samo dogovor oko vremena jer će ona uskoro krenuti na turneju, tako da će se najverovatnije pravni postupak starateljstva okončati po završetku koncerata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar