U trendu

Slavni voditelj se rasplakao pred publikom zbog bolesnog sina (video)

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih američkih voditelja Džimi Kimel iznenadio je sve u studiju a naročito milionski auditorijum jednom srceparajućom pričom u kojoj je glavnu ulogu imao njegov tek rođeni sin Bili.

Nenaviknuta na ovakve trenutke u njegovom šou programu, publika je na početku Džimijeve priče očekivala neki geg ili anegdotu, ali kako je on nastavio s pričom, tako je svima bilo jasno da je on u poslednje dve nedelje proživljavao najveću dramu u životu.

„Moja supruga Moli bez ikakvih komplikacija je na svet 21. aprila donela našeg sina Bilija. Sve je izgledalo ok a onda je u sobu došla medicinska sestra koje je primetila da Bili ne diše dobro. Doktori su pregledom otkrili kako nema problema s plućima već sa srcem. Pretrage su otkrile da je Bili rođen s rupicom na stenci koja razdvaja levu od desne strane srca“, plačnim glasom ispričao je Kimel.

On je dodao da je Bili operisan tri dana nakon rođenja.

„To su mi bila tri najduža sata u životu. Hvala svim doktorima i onima koji su brinuli o Biliju, a naročito mojoj supruzi Moli koja je pokazala koliko je snažna“, rekao je Džimi uz suze.

Taj trenutak možete videti na snimku posle 8 minuta i 30 sekundi, kao i pred sam kraj snimka.

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike