U trendu

Spasio se zatvora: Aca Lukas osuđen uslovno zbog prebijanja supruge

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, osuđen je u nedelju, prema sporazumu sa tužilaštvom, na uslovnu kaznu od 10 meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog prebijanja supruge Sonje odnosno zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Lukasu je istom odlukom izrečena zabrana prilaska supruzi od godinu dana i šest meseci.

Brzom reakcijom Trećeg osnovnog tužilaštva, Lukas je juče nakon hapšenja oko 13 sati po povratku sa puta, saslušan u tužilaštvu gde je delimično priznao delo.

Nakon što je saslušana i njegova supruga koja tvrdi da ju je udario nogom u butinu i rukom u potiljak, Lukas je zaključio sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom za kaznu 10 meseci zatvora uslovno na tri godine i zabranom prilaska od godinu i šest meseci, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

U istom danu, sud je potvrdio presudu koja je odmah postala pravosnažna, dodao je Marković.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Korak do Sna

    Mislim sve je ovo jedna obična farsa.To je njihov privatan život..A Aca Lukas je znao koga uzima za suprugu..Jedna rijetko odvratna pokvarena i nemoralna žena.Prevarila je Željka,Prevarila Lukasa i opet će..Ona je takva i gotovo..Zato treba uvjek paziti sa kakvom djevojkom ili ženom treba imati bilo kakav kontakt..Kako mogu da vjeruju ti iz tužilaštva jednoj takvoj labilnoj i nemoralnoj ženi..Nije ACO cvećka ali ona je baš dno od dna Žena!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike