Starletu razapeli na društvenim mrežama: Iskoristila si tragediju u Mančesteru da promovišeš sebe!

Kim Kardašijan je nakon terorističkog napada u Mančesteru na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je u kratkom roku uspela da razljuti ceo svet.

– Molim se za sve u Mančesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni da zamislim agoniju kroz koju ti roditelji prolaze dok tragaju za svojom decom. Koncerti bi trebalo da budu mjesto gde se ljudi mogu zabaviti i opustiti – napisala je Kardašijan, a uz objavu je stajala njena fotografija koja je izazvala negativne reakcije.

Naime, Kardašijan je poruku posvete napisala u opisu fotografije na kojoj su ona, njena sestra Kendal Džener i Ariana Grande na koncertu Kanjea Vesta.

– Zastrašujuće je ne osećati se sigurno na ovom svetu. Moje srce je sa Arianom, volim te – zaključila je.

Korisnici društvenih mreža su je odmah optužili da se ponaša skandalozno i da je mančestersku tragediju iskoristila kako bi još malo promovisala i pokazala sebe. Kim je nakon gomile ljutitih komentara obrisala fotografiju, ali već je bilo kasno.

– Nikad nećemo zaboraviti da si objavila neprikladnu fotografiju u trenutku tragedije!“, „Samo želiš da objaviš svoju fotografiju“, „Potreba da objaviš fotografiju sebe je odvratna“, napali su je u komentarima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike