U trendu

Svetska senzacija: Džastin Biber izazvao holivudskog superstara – odmeriće snage u ultimatfajtu?

Džastin izazvao Toma, koji će pristati da odmere snage u meču pod pokroviteljstvom UFC Mnoge holivudske zvezde izučile su borilačke veštine zarad uloga, ali Tom Kruz (56) otišao je korak dalje – on je pristao da se van filma bori u ringu, i to s mladim Džastinom Biberom (25)!

Kako piše portal TMZ, glumac i pevač odmeriće snage u ultimatfajtu, a na borbu ih je pozvao šef UFC (šampionat ultimatfajta) Dajna Vajt. Biber je već zvao Kruza i predložio mu da se nađu kako bi se dogovorili o detaljima meča, za koji se očekuje da će biti svetska senzacija.

Pevačev menadžer Skuter Braun potvrdio je Vajtu da će se njegov pulen tući s Kruzom i da je već započeo fizičke pripreme.

Na njegovoj strani je svakako mladost, ali na Kurzovoj je iskustvo, s obzirom na to da se on, pripremajući se svojevremeno za mnoge svoje uloge, i te kako izveštio u borilačkim veštinama.

Zanimljivo je da je Kruz snimao akcione scene i pre nego što je njegov mladi suparnik rođen, a i u šestoj deceniji je u odličnoj formi.

Da je veoma zagrejan za ovu borbu, Biber je potvrdio i tvitom:

– Želim da izazovem Toma Kruza na borbu u ringu. Tome, ako ne prihvatiš, to znači da si uplašen i nikad to nećeš preboleti.

Holivudski superstar se još nije javno izjasnio o ovoj ponudi, ali izvori kažu da će pristati, prenose mediji.

1 komentar
  1. Adolf

    Ako je Tom muško,razbiće ovu malu jajaru u paramparčad da se ne kezi nikad više.

Napišite komentar