Svi su ubeđeni da je Megan Markl operisala nos: Da li je ova fotografija dokaz? (foto)

Glumica Ketrin Mekfi objavila je na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana na kojoj pozira s mladom Megan Markl.

„Megan i ja smo zajedno nastupale u mjuziklu kad smo bile klinke. Ona je odrasla i postala vojvotkinja od Saseksa, a ja sam postala zvezda Vest Enda. Imamo isti život ako mene pitate“, napisala je Ketrin uz fotografiju.

Budući da se do sad nije znalo da se njih dve uopšte poznaju, neki fanovi su izrazili sumnju oko tog navodnog prijateljstva iz mladosti, ali najveća se rasprava razvila oko toga je li Megan operisala nos.

„Meganin novi nos izgleda isto kao Harijev“, „Očigledno je da je operisala nos“, „Plastična hirurgija radi čuda“, „Nos joj je totalno drugačiji, to je činjenica, svako to vidi“, pisali su jedni.

„Zašto bi operisala nos kad je pri nekoliko godina zahvalila svom ocu na ‘marklovskom nosu’? Ne kažem da je ona bolja od svih da bi išla na plastičnu operaciju, samo da je to isti nos. Ni moj nos ne izgleda isto kao kad sam bio tinejdžer“, „Obe imaju tinejdžerski zaobljena lica, a Megan se smeje, zbog toga joj nos izgleda šire“, „Ovde ima otprilike 15 godina, svi izgledaju drugačije kad su tinejdžeri“, „Jako je smršala u međuvremenu, a nos se gubitkom težine menja, kao i sve ostalo na tebi“, branili su je drugi.

1 komentar
  1. Anonimni

    Imala je 3 x širi nos kad je bila mlađa (skoro crnački)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike