U trendu

Svi zgroženi: Slavni glumac davi obožavateljku (video)

Snimak koji kruži društvenim mrežama uznemirio je holivudsku javnost.

Ezra Miler (27), koji je sve oduševio ulogama u filmovima „Moramo da razgovaramo o Kevinu“, „Čarlijev svet“ i serijalu „Fantastične zveri“ od samog početka karijere privlačio je pažnju javnosti. Ipak, ovih dana se o njemu ne priča zbog glumačkih kvaliteta ili ekscentričnog odevnog stila.

Društvenim mrežama, naime, kruži snimak na kojem glumac davi nepoznatu ženu!

On traje svega nekoliko sekundi, a na njemu se vidi kako Miler razgovara s devojkom ispred paba, pita je: „Htela si da se biješ?“, a potom stavlja ruke na njen vrat, baca je i, po svemu sudeći, davi. Na snimku se mogu čuti i mladići koji sve snimaju, a jedan od njih kaže glumcu: „Brate, brate, brate“.

Sve se događa veoma brzo i snimak ne traje duže od pet sekundi, ali je uspeo da šokira Ezrine fanove jer je, kako se piše, devojka na snimku jedna od njih — obožavateljka.

Kako piše magazin Variety, sve se dogodilo 1. aprila u Rejkjaviku, a navodno je glumac izgubio živce tokom razgovora s previše uzbuđenim mladim fanovima. Očevici dodaju da je Miler zamoljen da napusti objekat, koji inače redovno posećuje kad god je na Islandu.

Još uvek nije poznato je li protiv glumca podneta prijava, a tviteraši mu već predviđaju kraj karijere i pored šala na njegov račun stavljaju hešteg #EzraMillerIsOverParty

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar