Uhvatila ih kamera: Hari besno odbrusio Megan, ona na ivici suza (video)

Princ Hari i Megan Markl do sada nisu imali ispade u javnosti, ali ceo svet bruji o nedavnom incidentu koji je zabeležen tokom svečanosti u Bakingemskoj palati

Kraljevski par snimila je kamera u trenutku dok je princ Hari stajao iza svoje supruge, koja se okrenula prema njemu želeći da mu nešto kaže.

Međutim, deluje kao Megan ništa nije rekla jer joj je on ljutitog izraza lica odbrusio, nakon čega se ona naglo okrenula i zamalo zaplakala.

Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi, što je bilo sasvim dovoljno da krenu priče i nagađanja o tome šta je princ Hari odgovorio Megan.

Stručnjaci za čitanje sa usana tvrde kako je princ rekao vojvotkinji da se okrene i da gleda.

„Okreni se… gledaj“, bila je njegova reakcija, tvrdi stručnjak za čitanje sa usana za Dejli Mejl.

U trenutku kada se Megan okrenula prema princu počela je himna i očekuje se da svi članovi Kraljevske porodice gledaju napred. Snimak ovog događaja izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Neki smatraju da je princ Hari davao naredbe detetu iz kraljevske porodice da sluša himnu, dok ima i onih koji su izrazili razočaranje i primetili da Megan Markl izgleda tužno.

„Izgleda kao da će zaplakati“, „Oči su joj tužne“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

2 komentara
  1. bambi

    Meganu je bolje da se preuda za mene. Hari je tek sveze pristigao sa gay momackih veceri gde je, kako je britanska sttampa odslikala, nosio nacisticki povez. Neka se Megan uda za mene. Pristajem da joj zaboravim sve pornografske fotke iz mladosti tj. sve ovozemeljske gadosti.

  2. AA ( americki alah)

    samo ju je malo “ napusio“, i bilo je vreme. Ona pokusava da uvek bude u centru paznje, i ne postuje nikoga i nista.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike