U trendu

Uskoro stiže „Seks i grad“

Četiri godine nakon završetka čuvene serije "Seks i grad" ("Sex and the City") i dugo najavljivani film konačno stiže na veliko platno. Film prati živote četiri glavne junakinje – Keri, Samante, Šarlot i Mirande, a njegova radnja se odvija četiri godine posle završetka serijala.
Film je režirao Majkl Patrik King (Michael Patrick King), koji je napisao i scenario za njega na osnovu likova Kendis Bušnel (Candace Bushnell), autorke istoimenog bestseler romana. U glavnim ulogama ponovo ćemo gledati neizbežne Saru Džesiku Parker (Sarah Jessica Parker), Kim Katral (Kim Cattrall), Sintiju Nikson (Cynthia Nixon) i Kristin Dejvis (Kristin Davis). Od standardne postave TV serije ponovo ćemo gledati i Krisa Nota (Chris Noth), Dejvida Ajgenberga (David Eigenberg), Evana Hendlera (Evan Handler) i Džejsona Luisa (Jason Lewis), koji su i najstandardniji muški likovi u filmu. Od novih glumaca u filmu ćemo videti Kendis Bergen (Candice Bergen) i oskarovku Dženifer Hadson (Jennifer Hudson).
Oni koji ne žele da čuju više pojedinosti o radnji filma neka slobodno prestanu da čitaju na ovom mestu, a za ostale radoznalce slede neki detalji radnje koji se mogu naslutiti iz trejlera i pročitati na internet forumima. Pre svega, konačno je otkriveno i puno Zverkino ime, a ono glasi Džon Džejms Preston (John James Preston). Džon će u filmu četiri godine nakon pomirenja zaprositi Keri, ali nešto će na samom venčanju poći naopako. Stiv će priznati Mirandi da joj je bio neveran, što će potresti njihovu vezu iz temelja. Svakako najlepša vest u filmu je to da je Šarlot konačno ostala u drugom stanju, posle godina pokušavanja, sa svojim suprugom Harijem Goldenblatom. Keri cvetaju ruže na poslovnom planu, jer je upravo objavila svoju treću knjigu pod imenom "A Single Life", a Samanta odlučuje da pokuša s monogamijom pored svog dečka Džeroda Smita u Los Anđelesu.
Svetska premijera filma održana je 12. maja u Londonu, a u domaćim bioskopima film se očekuje tačno mesec dana kasnije.
Pročitajte neke od ranijih članaka koji govore o ovom filmu.

Napišite komentar