Zbog jednog poteza Megan Markl, svi misle da je vojvotkinja trudna

Megan Markl i princ Hari venčali su se pre dva meseca, a svetski mediji i dalje prate svaki njihov korak. Tako su, zbog jednog gesta vojvotkinje od Saseksa tokom nedavne posete Irskoj, svi pretostavljaju da je ona u blagoslovenom stanju.

Megan i Hari bili su na jednoj zabavi u Dablinu i kada je došlo vreme za nazdravljanje, ona je tek prislonila čašu ustima. To je bila ključna stvar zbog koje su se mediji raspisali kako je vojvotkinja trudna, te da je to razlog zbog kojeg nije želela da pije alkohol, prenosi Dnevnik.hr.

Britanski mediji čak pišu kako je venčanica morala da se proširuje zbog trudnoće, a ukoliko dobiju devojčicu, pišu kako će je kraljevski par nazvati Diana.

Tokom posete Dablinu, princ Hari je pred svima otkrio koliko dece definitivno ne bi želeo da ima. Jedna gospođa je Hariju postavila nimalo suptilno pitanje.

„Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petoro dece. Kada ćete ti i Megan napraviti svoje?“,upitala je princa znatiželjna gospođa. Njeno pitanje nasmejalo je princa Harija, te je odgovorio: „Petoro dece? Previše“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike