Zdravko Čolić opisao svoje prvo seksualno iskustvo: Nisam ja džaba Bosanac!

Zdravko Čolić je najveća jugoslovenska pop-zvezda, a svoju je privatnost je koliko toliko uspeo da sačuva za sebe. Ipak, nije mogao da odoli novinarima željnih senzacije, pa je pre nekog vremena progovorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti, piše Express Magazin.

Iz te ispovesti saznalo se kako je Čola svoje prvo seksualno iskustvo imao na livadi sa Hercegovkom.

– Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džaba Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. Kraj Mostara postoji mesto Potoci, gde su me više puta „napale“ starije devojke – ispričao je.

– Jedna od njih, sa velikim „sikama“ i malom guzom, dosta mi se svidela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da obradi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok – završio je svoju intimnu priču Čola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.