U trendu

Zgodni pevač zgrozio obožavateljke svojom nehigijenskom navikom

Ženama ponekad nega kože lica teško pada i neretko se dešava da ponekad u krevet odu bez da prethodno dobro operu i skinu svu šminku sa lica. Muškarci, s druge strane, imaju samo jednu obavezu, da se umiju, ali neki ni toliko ne mogu da se potrude.

Jedan od njih je i mladi popularni pevač Šon Mendez. A on i pored toga ima savršen ten i kožu lica.

Naime zgodni 20-godišnjak svoje besprekorno čisto lice duguje jednoj nimalo pohvalnoj i nehigijenskoj navici.

„Nikada se ne umivam“, priznao je Šon i dodao. „Puno meditiram. Mislim da je koža poprilično bazirana na tome kako se osećate. Možete da trljate prljavštinu po licu, ali ni tada, ako ste srećni, nećete dobiti bubuljce“.

Očekivano, njegova izjava pokrenula je lavinu komentara zgroženih obožavateljki na Tviteru.

„Ja: Kako postići čistu kožu? Šon Mendez: Vežbaj sat vremena, zatim se popni na Mont Everest pa još planinari 50 kilometara i posle toga nemoj da se umivaš“, samo je jedan od šaljivih komenatra.

„Znači želite da mi kažete da se Šon Mendez nikada ne umiva… čak ni kada se ovako oznoji?? I uz to uspeva da ima NAJBOLJU kožu. Moj život je vic“, šaljivo je primetila jedna obožavateljka uz fotografiju pevača oblivenog znojem na nastupu.

Činjenica je da život bez stresa ima poprilično dobar uticaj na kožu, ali bi se sa neumivanjem i negom lica malo ko složio jer bi umivanje trebalo da bude jedan od osnovnih koraka u svačijoj ličnoj higijeni.

Napišite komentar