U trendu

Živeli: Ovi glumci su pijani snimali scene koje su ih proslavile! (video)

Mislite da je vrhunskim glumcima lako da snime neke akcione, seksi ili tužne scene i da su uvek u stanju da se potpuno užive u teške role?

Varate se. I oni su ljudi koji ponekad moraju da posegnu za alternativnim metodama kako bi savršeno odigrali lik ili scenu u dogovoru sa režiserom ili scenaristom.

Pred vama je 5 holivudskih zvezda koji su morali da posegnu za čašicama više da bi neke scene odradili majstorski:

Danijel Radklif – „Hari Poter“

O da, mladi Hari Poter je van snimanja morao i da pije da bi odradio scene kako valja.

S druge strane, iznenadna slava mogla je da ga odvede u stranputicu pošto je, kako je priznao, na snimanju trećeg i četvrtog dela sage često posle setova išao na žurke, pa se vraćao „mrtav pijan“.

„Mrzim da gledam neke nastavke „Harija“, jer tačno vidim u kojim sam scenama bio mrtav pijan“, rekao je Radklif koji od 2012. nije popio ni čašicu alkohola.

Mila Kunis i Natali Portman – „Crni labud“

https://www.youtube.com/watch?v=anCSC1cWnE8

Koliko god da su pre ovog filma već bile velike zvezde, Mila i Natali nisu bile spremne za čuvenu zajedničku scenu seksa koju i danas gledaju milioni muškaraca.

Pre snimanja scene, njih dve su zajednički popile flašu tekile, a što je najinteresantnije, u tome su im se pridružili i neki snimatelji pa je pre slavne scene seksa iza kamere, za nepoverovati, bila prava žurka.

Bred Pit – „Borilački klub“

Bred je i pre ovog filma bio zvezda, ali se sa njim ustoličio na vrhu „A“ liste. Interesantno je da su se Pit i druga zvezda filma Ed Norton toliko dobro skapirali na snimanju da su, kako kaže režiser Dejvid Finčer, „non-stop pili“.

Tokom jedne od njihovih večernjih terevenki, glumci su pred napuštenom fabrikom ispucavali golf loptice u potpunom mraku.  Jedna od kamera ostala je slučajno upaljena i zabeležila je taj trenutak, a Finčeru se toliko dopao snimak da ga je uvrstio u film.

Margo Robi – „Vuk sa Vol Strita“

Da, da, to je ona plavuša za kojom je šiznuo Leonardo di Kaprio i koja je na tepihu zločesto širila noge pred njim.

Prelepoj Australijanki ova scena donela je svetsku slavu i more angažmana a ona sama priznaje da je pre nje popila 3-4 čaše tekile i to u 9 ujutro da bi se okuražila pred Leom.

Šaja Lebuf – „Bez zakona“

Kontroverzni glumac koji je poslednjih godina više u političkim vodama probio se sa nekoliko velikih uloga pa i onom u filmu Nika Kejva „Bez zakona“.

Priča se da je Šaja na snimanju bez razloga napao Toma Hardija a da je svemu kumovala rakija koju su u filmu njih dvojica proizvodili. Kažu snimatelji da se Lebuf nekoliko dana nije treznio koliko mu se dopalo piće i da je pijan odglumio pola filma, prenosi 24sata.hr.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike