U trendu

Zvezda „Čuvara plaže“ danas radi na gradilištu: Služim ljudima, nisam više slavan

Dejvid  Čarvet, javnosti najpoznatiji po ulozi Meta Brodija u seriji Čuvari plaže, objasnio je zašto se pre nekoliko godina povukao iz glume.

„Želeo sam da budem prisutan i dobar otac. To znači da svake večeri možete da stavljate svoju decu u krevet i budite se kad se ona probude“, ispričao je za Page Six. Tvrdi da je zbog glumačke karijere prečesto bio daleko od svoje porodice.

„Pre nego što sam dobio prvo dete, u pet godina proputovao sam 42 zemlje zbog turneje. Nema šanse da bih to mogao da ponovim. Morao sam da pronađem drugi smisao svog života. Želeo sam da ostanem kod kuće i budem dobar tata. Želeo sam da budem uz svoju decu svaki dan“, dodao je Dejvid koji s bivšom suprugom Bruk Burk ima dvoje dece – 15-godišnju ćerku Hejven i 14-godišnjeg sina Šaja.

Čarvet je novi posao pronašao 2006. godine, sasvim slučajno. Dok je gradio novu kuću u Malibuu, nije bio zadovoljan radom izvođača na njegovoj kući pa ih je otpustio i sve dovršio sam. Kasnije je postao građevinski preduzetnik, naučio je zanat i posvetio se onome što ga čini srećnim. Danas vodi svoju građevinsku firmu i jutra provodi na gradilištima.

„Postojao je i osećaj tuge jer sam stvarno voleo ono što sam radio 20 godina. Znate, postoji i promena identiteta, što je nešto što ne priželjkujem svakom čoveku jer je teško izgubiti identitet i prestati da budete ono što ste bili punih 20 godina. Moj posao danas je da služim ljudima. Ja sam serviser. Više nisam slavan“, zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar