Zvezda filma „Sam u kući“ otkrio šokantan razlog zbog čega je napustio Holivud

Mekoli Kalkin otkrio je šokantni razlog koji ga je naterao da napusti Holivud. Nekad najveća dečja zvezda sprema se za povratak na male ekrane, a tvrdi da je napustio glumu zbog zlostavljanja.

Danas 37-godišnji Kalkin tvrdi da ga je njegov otac Kit mentalno i fizički zlostavljao jer je bio ljubomoran. Pretio mu je batinama ako ne uradi bilo šta dobro.

Zvezda omiljenog božićnog filma to je otkrio u intervjuu sa Markom Maronom.

„Sve što je on (Kalkinov otac) pokušavao da uradi u životu, ja sam uspeo pre nego štosam navršio 10 godina“, rekao je Kalkin.

Njegovi roditelji razveli su se 1994. godine nakon što je on snimio Riči Riča. Njihov rastanak nazvao je „jednom od najboljih stvari koje su se ikad dogodile“ jer je zbog toga napustio industriju.

Roditelje je tužio kad mu je bilo samo 15 godina i izbrisao ih je kao zakonske staratelje kako više ne bi mogli da kontrolišu njegovo bogatstvo. „Gotov sam, nadam se da ste zaradili sav svoj novac, jer od mene ga više neće biti“, rekao je.

U međuvremenu, postao je dobar prijatelj sa Paris Džekson, kćerkom Majkla Džeksona sa kojim je takođe bio blizak prijatelj pa je Paris postao kum, a dele i istu tetovažu.

Od 2002. godine 9 godina bio je u vezi sa Milom Kunis. „Bio je popularan, niste mogli da hodate sa njim po ulici“, rekla je Mila. „Uvek je privlačio neku čudnu pažnju. Fanovi su vrištali – nisu znali kako da reaguju. To nije bila normalna reakcija na zvezdu. Obožavaoci su na njegovu pojavu reagovali vrlo abnormalno“, rekla je.

Glumac danas izgleda puno bolje, a u vezi je s Dizni zvezdom Brendom Song, koja ga je na Instagramu nazvala „pastuvom“. Osim toga, Kalkin se vraća i Holivudu ulogom u dramskoj komediji „Changeland“, uz bok svojoj devojci Brendi, a pod palicom prijatelja Seta Grina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.