najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Advokati: Amber Herd je heroj, ne zanima je novac

Amber Herd (30) je krajem maja pozvala policiju u vilu u kojoj živi sa suprugom Džonijem Depom (52). Iako je policija primila poziv zbog porodičnog nasilja, kada su došli u kuću para, Amber nije želela da bilo šta izjavi, pa protiv Džonija nije pokrenuta istraga.

– Amber se ponašala kao mnoge žrtve porodičnog nasilja, koje često prvo misle na zlostavljača, a tek onda na sebe. Brinula se da mu time ne uništi karijeru – rekli su njeni advokati.

Depova supruga je sada spremna ponovo da razgovara sa losanđeleskom policijom i da im ispriča šta se dogodilo pre nego što ih je zvala. Herd je preko advokata izjavila da je Dep u glavu pogodio svojim mobilnim telefonom pa je objavila svoju fotografiju na kojoj ima vidljivu masnicu ispod oka.

Osim toga, tvrdi da je tokom 15 meseci njihovog braka fizički i psihički zlostavljao dok je bio pod uticajem droga i alkohola.

– Amber više ne može da trpi laži koje su zatrpale medije. Daće izjavu policiji i kada oni zaključe da su njene optužbe opravdane, Džoni će možda dobiti pomoć koja mu očajnički treba – kazali su Amberini advokati.

Oni ističu da Amber ne zanima novac jer je finansijski samostalna žena.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike