Agonija Džima Kerija se nastavlja

Glumac Džim Keri je optužen za smrt bivše devojke Katrione Vajt, koja je prošle godine počinila samoubistvo predoziranjem.

Glumac je poslednjih mesec dana u centru pažnje medija jer se svakodnevno pojavljuju novi detalji o njihovom odnosu. A kako piše The Sun, sada je i holivudski glumac odlučio da iznese prljav veš i to kad je reč o Katrioninoj porodici. Džim tvrdi da ga je njena majka nagovorila da joj kupi novu kuću i da joj je stalo samo do novca.

Keri je sudu priložio spisak uvredljivih e-mailova koje mu je slala Bridžit Svitman u kojima mu se, između ostalog, požalila da baš nju internet korisnici optužuju za ubistvo kćerke. Pored svega, poručila mu je da je i ona na ivici samoubistva jer je to što joj pišu strašno i ponižavajuće, pa ga je tada zamolila da joj kupi novu kuću, a kada je on to odbio, postala je ljuta i ogorčena pa ga je nazvala zmijom.

Tužbu protiv Kerija podnela je upravo Katrionina majka, kao i Mark Barton, muškarac za koga se Katriona udala kako bi dobila zelenu kartu. Oni tvrde da se nesrećna devojka udala nakon što je navodno saznala da joj je Džim preneo tri polno prenosive bolesti, kako se nedavno pisalo.

Ostavite komentar

Oznake