Aleksandar Kolarov priznao sina (Foto)

Tek nakon dva meseca od porođaja Kristine Mijačević, fudbaler Aleksandar Kolarov rešio je da prizna sina i da mu da svoje prezime.

Pre nekoliko dana poznati fudbaler zvanično je priznao dete koje je dobio sa svojom nekadašnjom devojkom. Iako su raskinuli dok je manekenka bila u drugom stanju, Aleksandar nije želeo da pobegne od odgovornosti, pa osim sinu i ćerki, koje ima sa suprugom Vesnom, svoje prezime je dao i vanbračnom detetu, prenose beogradski mediji.

– Kolarov i Kristina su raskinuli pre nekoliko meseci, tačnije dok je bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, oni su bili u kontaktu i nakon prekida veze, jer se Aleksandar interesovao kako napreduje trudnoća. Kada se porodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a po izlasku iz bolnice sin se prezivao Mijačević. Međutim, pre par dana fudbaler je priznao dete i dao mu svoje prezime.

S obzirom na to da nisu u braku, bilo je malo teže oko papirologije, ali se, sa druge strane, i Kolarov lomio šta će i kako će zbog celokupne situacije. On se pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljubu, pa kako ne bi opet pali u bračnu krizu, morao je i sa njom da se posavetuje. Svi su se složili da beba zaslužuje da nosi očevo prezime, pa je konačno posle dva meseca došao i taj dan kada je fudbaler priznao dete i dao mu prezime – rekao je izvor blizak Aleksandru, i dodao:

– Kolarov je objasnio Kristini da će uvek biti tu za dete, a da se njihov odnos isključivo zasniva na dogovaranju u vezi sa sinom. On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece. Sada, kada su konačno rešili sve, reprezentativac se trudi svim silama da nijedne sekunde više ne razočara svoju ženu – završava dobro obavešteni izvor.

Mijačevićeva redovno na svom Instagram profilu kači fotografije malog Petra i ne krije da uživa u novoj životnoj ulozi.

Ostavite komentar