najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Amber nema šanse na sudu?

U septembru će Džoni Dep (53) i Amber Herd (30) na sudu pokušati da isteraju istinu. Dok Amber tvrdi da je Džoni nekoliko puta pretukao i bacio joj mobilni telefon u lice, glumac kaže da je nikada nije ni pipnuo.

Depov advokat skupio je dvadesetak svedoka koji su bili prisutni tog dana kada je Herd tvrdila da je Džoni napao. Takođe će svedočiti dva policajca koji su se odazvali Amberinom pozivu 21. maja, kada je tvrdila da je verenik zlostavlja.

Svedočiće i obezbeđenje iz njihove zgrade koji su Herd svakodnevno viđali između 21. i 27. maja. Tih dana, Amber je u javnost pustila fotografiju na kojima joj se vidi masnica na oku, ali obezbeđenje će tvrditi da je nisu videli povređenu.

Na sudu će svoje reći i Džonijevi telohranitelji, koji su bili s glumcem kada je navodno uadrio.

Depov advokat je pokušao kao svedoka da pridobije i Amberinog portparola, koji je bio prisutan kada se Herd dogovarala oko tužbe sa svojim advokatom.

Spremačica Hilda Vargas, kako prenose američki mediji, na sudu će pokazati ‘neobična otkrića’ iz doma slavnog para, a o detalju tog predmeta u papirima ništa ne piše.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike