najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Amerika u šoku: Gola Melanija osvanula na naslovnici novina (foto)

Naslovnica Njujork Posta nedavno je u SAD-u podigla veliku buru. Na njoj se pojavila gola Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, kontroverznog republikanca koji želi da postane naredni predsednik Amerike.

Nijedna prva dama ni potencijalna prva dama do sada nije fotografisana i na takav način i objavljena u novinama. I dok se već čuju nagađanja kako će sporna naslovnica naštetiti Trampu na izborima, u Republikanskoj stranci tako ne misle.

– To je slavlje ljudskog tela kao umetnosti, nema tu ništa čega bi se trebalo stideti – rekao je Džejson Miler, Trampov savetnik za kampanju.

Njujork Post je objavio nekoliko golišavih fotografija Melanije Tramp, za koje se pretpostavlja da su nastale 1995. godine za jedan francuski časopis. Do sada nisu bile objavljene na internetu, prenosi CNN.

Trampa objava fotografija nije previše uznemirila:

– Melanija je bila jedna od najuspešnijih manekenki, snimila je puno raznih fotografija i često se pojavljivala na naslovnicama. Ove fotografije nastale su za evropski časopis pre nego što sam upoznao Melaniju – rekao je Tramp.

Dan kasnije, Njujork Post ponovo je iznenadio američku javnost objavivši fotografiju mlade Melanije u vrućem zagrljaju sa ženom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike