najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Amerikanac slučajno bacio prsten vredan 350.000 evra

Amerikanac Berni Skvitieri slučajno je bacio dragoceni venčani prsten svoje supruge, vredan čak 350.000 evra, ali su nekim čudom komunalni radnici uspeli da ga pronađu.

Naime, Skvitieri je prsten slučajno bacio u smeće nakon što ga je supruga ostavila na kuhinjskom papiru, preneli su američki mediji.

Ne pogledavši da li se na papiru kojim slučajem nalazi bilo šta vredno čuvanja, Berni je ga je zgrabio, bacio u kesu za smeće, a potom u kamion koji je u tom času sakupljao smeće.

Shvativši šta se desilo, bračni par je krenuo u trku sa vremenom pošto je prsten već bio na putu ka deponiji, a ukoliko tamo završi šanse za pronalazak bile bi izuzetno male.

Skvitieri je ipak uspeo da ubedi radnike komunalne kompanije da dopuste potragu za prstenom kroz približno deset tona smeća. Posle 25 minuta potrage, prsten je pronašao operativni menadžer kompanije Džo Evans. On je rekao da se u skoro sto odsto slučajeva ne uspeju da pronađu slične izgubljene predmete i da je velika sreća što su pronašli prsten.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike