Bir fest od 19. do 23. avgusta

Ovogodišnji Bir (Beer) fest biće održan od 19. do 23. avgusta na Ušću, a svih pet dana ulaz će biti besplatan za posetioce, najavili su danas organizatori te manifestacije.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Domu omladine u Beogradu, na 13. Bir festu, najvećem pivskom i muzičkom festivalu u Istočnoj Evropi, uz raznovrstan muzički program i nastup više od 30 izvođača, predstaviće se oko 150 inostranih i domaćih pivskih brendova.Najavljeno je i da će prve večeri festivala od 21.30 nastupiti domaći rok sastav Riblja čorba, a pre njih će svirati Neno Belan&Fiumens, dok će od 23.00 biti žurka koju priređuje DJ Roger Sančez.

U četvrtak, 20. avgusta, nastupiće Rundek Cargo Trio, potom hip-hop zvezde Who See, a zatim bend Babe.

Na festivalu će treće večeri nastupati grupa Kerber, sastav Brkovi iz Zagreba, Bad Copy, dok će pola sata nakon ponoći, za miks pultom biti DJ Sandy Rivera.

U subotu, 22. avgusta, od 21.00 će nastupati grupa Galija, potom holandski trio Kraak & Smaak Live. Od 23.15 na ini će biti Orthodox Celts, a nakon njih nastupaće Davorin Bogović, nekadašnji pevač Prljavog kazališta.

Poslednje večeri festivala od 20 sati nastupiće Vampiri, a nakon njih Kiki Lesendrić&Piloti .

Zemlja partner ovogodišnjeg Bir festa je Holandija.

Posetioci festivala imaće na četiri linije i besplatnu vožnju gradskim prevozom tokom svih pet dana festivala. Kako je naglašeno, tu akciju pod nazivom “Društvo, ko vozi kući” organizuju kompanija Hajneken Srbija u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem.

(Beta)

Ostavite komentar