Bivša ili sadašnja

Sigurno vam se desila sledeća situacija i pitali ste se šta da radite: on je sa svojom bivšom devojkom ostao u prijateljskim odnosima – ponekad se čuju, popiju kafu, prošetaju. Ne znate kako da se ponašate: da li da pokažete ljubomoru ili da budete strpljivi? On je za vas pravi, ali stalno se pitate da li ste vi za njega?

Da je sa bivšom devojkom ostao u prijateljskim odnosima primetićete ako: još uvek drži njenu sliku na polici, druži se sa njenim roditeljima, često vam prepričava situacije iz njihove veze, vodi vas na ista mesta gde je izlazio sa njom i šalje joj poklone za rođendane.

Ukoliko vam je stalo do njega, budite strpljive i dajte mu vremena. Imajte razumevanja, upoznajte se sa njom. Ako mu je samo prijateljica, zašto ne bi bila i vaša? Pozove li vas na kafu ili vam zatraži odobrenje da izađe sa bivšom, znajte da ste na pravom putu da postanete ona prava.

Ukoliko je slučaj da ona nije prebolela njega, a on je nežna i brižna duša koja nema snage da napravi oštar rez, situacija je nešto lakša i preglednija. Neka vam bude drago što vam je dečko nežan. Zamislite da ste u njenoj koži – sigurno joj nije lako što njen bivši dečko ima novu devojku. Međutim, on u nekoj situaciji može da poklekne, pa vi gubite. Budite obazrive, pratite šta se dešava i ne dozvolite da situacija izmakne kontroli.

Ako se bivša devojka pokaže kao vrlo agresivna osoba, ako vas počne saletati kad god izađete, ako se pojavljuje na svakoj proslavi na kojoj ste i vas dvoje, ako pravi scene i preti suzama i samoubistvom, tada se dvostruko naoružajte strpljenjem. Činjenica je da se razrešenje takve situacije očekuje od vašeg dečka, a ne od vas. Ukoliko je preboleo agresivnu, ne brinite – bivša devojka takvim ispadima radi samo protiv sebe. Iako ponekad ode za uplakanom devojkom, imajte poverenja, jer će to trajati jako kratko. Takve situacije počeće da ga nerviraju – slika sa police završiće pravo u kutiji sa uspomenama, a zatim i u smeću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.