Bivši je vređao zbog debljine, iz osvete je postala – lepotica (video)

Devojka iz Pensilvanije odlučila je da se osveti bivšem dečku koji je maltretirao i vređao zbog njenog izgleda pa je smršala više od 60 kilograma.

Alvina Rajn (32) imala je u jednom trenutku preko 120 kilograma. Bila je toliko debela da je odeću kupovala u muškom delu jer u žensku odeću nije mogla da stane. Kada je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da zauvek promeni svoj život, ali i da prekine vezu sa nasilnikom, prenose britanski mediji.

Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da prekinem vezu sa njim – govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Do tog trenutka Alvina je utehu pronalazila u hrani. Dnevno je unosila 5000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne vrste grickalica.

– Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade panike – objašnjava.

– Prebacila sam se na posebnu dijetu tako da sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: „Niko te neće takvu“ i to bi mi dalo podsticaj da budem uporna i pokažem mu da nije bio u pravu – govori Alvina.

Dijeta se pokazala uspešnom, a Alvina je uspela da smrša gotovo 60 kilograma. Sada izgleda bolje nego ikada.

– Srela sam majku svog bivšeg dečka, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije dugo trebalo da me nazove i pokuša da me uveri da ga primim nazad – govori Alvina, dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj YouTube kanal preko koga pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

– Želim da znaju da mogu da počnu ispočetka i da mogu da preuzmu kontrolu nad svojim telom. Želim da im pružim nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imaju, uvek mogu da počnu da grade bolju budućnost – zaključuje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike