Bizarno: Otrovali se hranom dok su slavili oporavak od prethodnog trovanja

Foto: Romi/Pixabay.com

Jedna turska porodica i dvadesetak njihovih gostiju završili su u bolnici nakon što su se otrovali hranom na proslavi koju su upriličili kako bi proslavili ozdravljenje nakon – prethodnog trovanja hranom, piše Independent.

Asije Erdal poslužila je meso nekolicine životinja koje su bile žrtvovane u znak zahvalnosti bogu što im je pomogao da se oporave od trovanja hranom koje ih je zadesilo ranije, ali nakon konzumacije hrane ponovno su svi završili u bolnici.

Četvoro ljudi još uvek je na intenzivnoj nezi u bolnici u provinciji Tekirdag na severu Turske, prenose turski mediji.

Alatin Erdal, muž nesrećne kuvarice, kaže kako je zbunjen čitavim događajem:

‘Ne razumem šta se događa! Prvo smo se otrovali, a onda smo žrtvovali životinje bogu pa se opet otrovali. I mi i naši prijatelji. Neka nam Bog pomogne da se oporavimo. Ovo trovanje postalo je naša najgora noćna mora.’

Četveročlana porodica nakon konzumacije hrane počela je da oseća želudačne tegobe koje su bile toliko jake da su na krjau zatražili pomoć lekara. U bolnici su proveli ukupno nedelju dana.

Kada su ih otpustili iz bolnice, pripremili su gozbu na koju su pozvali i prijatelje. Tako su želeli da proslave ozdravljenje i da zaborave na čitav incident.

Međutim, nedugo nakon jela ponovno su se pojavile smetnje. Gospođa Erdal rekla je kako će ubuduće biti pažljivija oko pripreme hrane.

Ostavite komentar