Blogerka otkrila: Evo kako plaćam luksuzna putovanja

Brejdi Vilkins živi u Londonu, piše za jedan modni magazin i redovno uživa u luksuznim putovanjima o kojima drugi mogu samo da sanjaju.

Kako tako mlada devojka finansira takav način života? Ona tvrdi – štednjom. Ona tvrdi da jede konzerviranu ribu i povrće i da umesto javnog prevoza bira šetnju i da tako uštedi i do 600 funti mesečno.

Is #wanderlustwednesday a thing?

A post shared by 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) on

Njen budžet ograničen je na 100 funti nedeljno za hranu, prevoz, režije i ostale troškove života, rekla je za Daily Mail. Dosad je bila u 19 luksuznih resorta za odmor širom sveta, a uskoro planira da poseti i Kopenhagen i Los Anđeles, a skočiće i do Meksika.

Prošla je Evropu, bila na Baliju i Maldivima, i baš svuda odsedala u najluksuznijim hotelima, čime se redovno hvali i na Instagramu.

Sorry mum 🇮🇹❤️

A post shared by 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) on

„Kada voliš nešto, kao što ja volim putovanja, onda ti odricanja nisu teška. Putovanja su za mene promenila sve, obožavam da upoznajem nove delove sveta, postala sam kompletna osoba i izgradila samopouzdanje. Imam samo 23 godine, a već sam na putovanjima bila sasvim sama i po nekoliko nedelja“, kaže ona.

Brejdi se zbog putovanja odrekla izlazaka i priznaje da joj zbog njene strasti trpi društveni život. Osim štednjom, pokušava dobro da isplanira putovanja i rezerviše smeštaj i put unapred kako bi što više uštedela. Dok u Londonu živi skromno i štedljivo, na putovanjima uživa u luksuznim vilama, privatnim bazenima i raskošnim večerama.

Never coming home

A post shared by 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) on

„Moja porodica i prijatelji misle da sam luda što ovoliko žrtvujem za putovanja, ali ja svojom pričom želim da inspirišem druge da se i oni odvaže na ovako nešto“, zaključila je.

Not sure why I look like I'm asleep. I wasn't

A post shared by 🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) on

1 komentar
  1. Misko

    Batali putoavnja i jedi više. Umrećeš.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike