U trendu

I bogati plaču: Dobio Ferari vredan 200.000 evra ali postoji jedan problem (foto)

Građevinski mogul iz Dubaija Saif Ahmed Belasa, poput svih očeva svog sina Rašeda voli najviše na svetu, pa kad je mali poželeo auto, dobio je Ferari F12 Berlinetu. I ne samo da mu je kupio basnoslovno skupi auto, već ga je i presvukao u Luj Viton print, jer mali i to voli.

Postoji samo jedan problem, auto s 6,3-litrenim V12 motorom i snagom od 740 konja ne može još da vozi jer ima samo 15 godina.

We living life 🙏🏽🔑#louisvuitton#supreme#soexcited#complex

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on

Još tri godine Rašed će razmišljati o svom sutomobilu koji do stotke stiže za samo tri sekunde, a može da potegne i do 340 kilometara na sat. Cena automobila je malo više od 200 000 evra, a dodatni trošak je ukrašavanje printom jedne od najluksuznijih modnih marki.

Rašed voli da se hvali na društvenim mrežama činjenicom da je rođen sa srebrnom kašikom u ustima pa se tako pohvalio i autom, prenose mediji.

The real king of supreme ❤️🔑🙏🏽#supreme#louisvuitton#hypebeast#complex#nicekicks#sneakercon#mydubai#ferrari#highsnobiety

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on

2 komentara
  1. verujem u bolje sutra

    kako napraviti od deteta debila u tri poteza kupis mu auto koji ne moze da vozi kupis mu auto koji ne moze da vozi jer nema polozen vozacki ispit, a koji za 3sec razvije brzinu od 100km/h a za par sekundi vise i tricavih 340km/h oblozis mu auto luj viton logom

  2. Louis Krstic

    Igračke i jesu za decu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike