najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Bori se sa depresijom: Selena Gomez najavila kraj karijere?

“Bojim se. Moram da preispitam svoj život i da razmislim ko sam ja zapravo. Nikad vam nisam lagala pa neću ni sad”, poručila je fanovima pevačica Selena Gomez (24).

Pevačica je napisala dramatičnu poruku na društvenoj mreži i zbunila fanove koji se pitaju hoće li Gomez nastaviti sa karijerom ili će se povući sa scene. Selena se rasplakala na pozornici u Džakarti, a svi su se zabrinuli za njeno zdravlje jer se od tinejdžerskih dana bori sa depresijom.

Odlazim na terapije. Ljudi su mi u lice vikali da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritikovali zbog debljine i to me je uništilo – rekla je tada Gomez. Pevačica je spas potražila i u veri. Objasnila je da oseća duhovnu prazninu i da je to razlog zbog koga se suočava sa brojnim problemima.

– Za vreme boravka na rehabilitaciji naučila sam ponešto o duhovnim aspektima i odlučila da ih istražujem – rekla je Selena.

https://www.instagram.com/p/BINZtRMgftz/?taken-by=selenagomez

Pre tri godine pauzirala je karijeru i tada se nagađalo zašto. Neki su posumnjali da je trudna, drugi su objašnjavali da boluje od depresije, a treći su njenu pauzu povezivali sa Džastinom Biberom. Razlog svemu bila je bolest zbog koje je Selena morala da promeni način života.

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike