najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Brazilska lepotica objavila golišave slike sa Boltom (foto)

Dvadesetogodišnja studentkinja Džejdi Duarte iz Rija objavila je fotografije sa atletičarem Juseinom Boltom, navodno snimljene poslednjeg vikenda Olimpijskih igara. Fotografije je poslala prijateljima, a na njima je Bolt intimno grli.

Nedavno je otkriveno da je Bolt u dugogodišnjoj vezi, ali to ga nije sprečilo da Džejdi poljubi u obraz tokom snimanja zajedničkog selfija u krevetu. Fotografije su objavili brazilski portali, koji su došli do njih nakon što ih je Džejdi poslala nekolicini prijatelja, a one se proširile po društvenim mrežama.

Osim što je snimljen sa drugom devojkom, Bolt je uhvaćen i u ludom noćnom provodu u predgrađu Rija.

Bolt je dve godine u vezi sa devojkom sa Jamajke koju naziva svojom Prvom damom, ali Džejdi je ispričala drugačiju priču. Fotografije su nastale u nedelju ujutro, otkrila je lokalnim novinama.

Dodala je da nije znala da je sa poznatim sportistom, a njihovo druženje opisala je normalnim. Ona nije jedina koja se svidela Boltu, koji je uhvaćen kako tverkuje sa drugom devojkom tokom izlaska. Do ranih jutarnjih sati je slavio što je osvojio tri zlatne medalje.

Njegova sestra Kristin Bolt-Hajlton u međuvremenu je otkrila da je Bolt u vezi sa 26-godišnjom Kasi Benet, koju će uskoro veriti, prenose mediji.

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike