najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bred Pit pod istragom zbog zlostavljanja dece?

Bred Pit je pod istragom od strane policije Los Anđelesa i departmana za bezbednost dece i porodice, jer je navodno verbalno i fizički maltretirao decu koju ima sa Anđelinom Džoli – što je i pokrenulo razvod, prenose strani mediji.

Izvori bliski porodici su ispričali situaciju koja se dogodila kada su Bred, Anđelina i deca putovali privatnim avionom prošle srede. Glumac se tada navodno napio i počeo da „divlja“, vrišti i fizički napada decu.

Kada je avion sleteo, svedoci ističu da je Pit nastavio da pravi probleme, pa je neko anonimno prijavio ovo policiji Los Anđelesa, koja je već intervjuisala i glumca i glumicu, a da su razgovori sa decom na redu i istraga je u toku.

Mediji ističu da im je rečeno da policija vodi ovaj slučaj i da je to rutina kada se prijavi zlostavljanje dece. Oni naglašavaju da ne znaju tačne podatke o navodnom zlostavljanju, već samo da je bilo verbalno i fizičko.

Iz ovoga su proizašle tvrdnje da ju pitanju incident koji je doveo do toga da sledećeg dana Anđelina podnese zahtev za razvod.

„On sve ovo shvata vrlo ozbiljno i nije počinio nikakvo zlostavljanje nad sopstvenom decom. Užasno je što ljudi koji su upleteni u sve ovo nastavljaju da ga predstavalju u najgorem mogućem svetlu“, rekao je izvor blizak Bredu za američki tabloid.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike