najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Bred Pit: Tužan sam zbog razvoda

Američki glumac Bred Pit izjavio je danas da je tužan zbog zahteva za razvod braka koji je podnela njegova supruga Andjelina Džoli, ali da je sada najvažnija dobrobit njihove dece.

„Veoma sam tužan, ali sada je najvažnija dobrobit naše dece. Zamolio bih medije da im daju privatnost koju zaslužuju u ovom izazovnom času“, rekao je Pit za časopis „Pipl“.

Glumica Andželina Džoli zatražila je razvod od svog supruga Breda Pita, a povod je neslaganje oko odgajanja dece, preneo je specijalizovani vebsajt za vesti o poznatim Ti-Em-Zi (TMZ).

Prema navodima tog sajta, Džoli je podnela zahtev za razvod zbog nepremostivih razlika.

Ona traži starateljstvo nad njihovo šestoro dece, s pravom posete za Breda Pita. Kako navodi sajt, ovo je bitno jer ona ne želi da Bred Pita ima zajedničko „fizičko strateljstvo“ nad decom, nego samo zajedničko pravno starateljstvo.

Izvori povezani s bračnim parom navode da odluka Andželine Džoli da podnese zahtev za razvod vezana za način na koji je Brad odgajao decu, da je ona bila jako nezadovoljna njegovim metodam.

Izvori su rekli da ne postoji navodna „treća osoba“ i da je njena odluka vezana isključiva za Pitov odnos s njihovom decom.

Džoli je angažovala poznatu holivudsku advokaticu za razvode Loru Vaser i prema izveštajima ne traži izdržavanje od supruga. Navela je kao datum razdvajanja 15. septembar 2016.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike