najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bred Pit viđen u hotelu sa Dženifer Aniston?

Bred Pit (52) navodno se sreo sa Dženifer Aniston (42) u privatnom apartmanu nekoliko nedelja pre nego što je Anđelina predala zahtev za razvod, prenose američki mediji. Glumce je ‘uhvatila’ nadzorna kamera u Gensvurt Hotelu.

– Dženifer je pričala sa Bredom. Priznala je kako bi volela da se pomiri sa bivšim suprugom. Ona je čekala da prekine sa Anđelinom kako bi sve bilo kao pre – tvrdi izvor i dodaje da se Bred Dženifer navodno izvinio jer je ostavio zbog Džoli.

Pit je Aniston upoznao 1998. godine, a oženio samo dve godine kasnije. Važili su za jedan od najsrećnijih parova, ali 2005. godine objavili su da se rastaju. U to vreme Bred je sa Anđelinom (41) snimao film ‘Gospodin i gospođa Smit’, a samo mesec dana nakon razvoda Pit i Džoli viđeni su zajedno.

Dženifer je bila srećna kada je saznala da se oni rastaju. U njoj je uvek postojao neki tračak nade da će opet biti zajedno – navodno je rekao izvor.

Aniston je trenutno u braku sa Džastinom Terom (45) koji je nedavno komentarisao rastavu Džoli-Pit. Rekao je kako se na svetu događaju važnije stvari od ovog bračnog brodoloma i da u ovome najviše pate njihova deca.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike