najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bred se oseća užasno, boji se da će zauvek izgubiti decu

Bred Pit (52) pije i puši ‘travu’, ima nasilne ispade besa, prevario je Anđelinu sa koleginicom Marion Kotilard, flertovao je sa Selenom Gomez i nasilan je prema deci, što je pokazao tokom svađe s Medoksom u avionu, zbog čega je sad i pod istragom FBI-ja – sve su to navodi koji su se pojavili u medijima otkad je objavljeno da se Pit i Anđelina Džoli (41) rastaju.

Očigledno je kako je u svim kombinacijama krivac za rastavu upravo holivudski glumac, a i sama Džoli u svojoj izjavi je rekla da se na razvod odlučila zbog dece. Zbog takvog razvoja situacije Bred je navodno u velikom strahu da će izgubiti decu, o čemu su progovorili njegovi saradnici.

– Još ga nikad nisam vidio ovakvog. Smeten je, celo vreme nervozno korača po kući i prestravljen je. Boji se da će izgubiti svoju decu zbog nečega što nije učinio i jer ga prikazuju kao lošeg oca. On nikako nije loš otac. Trenutno ne može videti decu, ali konstantno proverava da li je s njima sve u redu – rekao je neimenovani izvor za britanske medije.

Drugi je otkrio da se Pit oseća užasno i da misli kako odnos medija prema njemu nije pošten jer je izneseno mnogo neistina.

– Breda je jako pogodilo što se pisalo da zlostavlja decu, a to nikako nije istina. Nije mu drago ni zbog toga što je sve postalo tako javno pa se boji da će u celoj priči najviše nastradati upravo deca – rekao je izvor.

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike