Britanske legende u svađi

Robi Vilijams kazao je kako se Džimi Pejdž, legendarni gitarista grupe Led Zeppelin, ponaša kao „mentalni bolesnik“, nakon što ga je uhvatio kako satima sedi ispred svoje kuće i snima radnike koji izvode radove. Njih dvojica su u svađi od 2013. godine, kada je Pejdž kupio kuću pored Robijeve u Londonu. Robi je uvredio Pejdža prilikom intervjua za Radio Deejay, nakon što je mislio da ga više ne snimaju.

Džimi sedi u autu spuštenih prozora i četiri sata kamerom snima radnike, kako bi se uverio da ne prave preveliku buku dok rade. Pre dve nedelje su radnici došli, a on je spavao u dvorištu čekajući ih. Iskreno, meni je to bolesno. A i sve mi je to malo čudno. Prvo, zašto toliko dugo preuređuje kuću, a drugo, zašto non-stop snima. Možda se boji da nešto ne otkriju – rekao je Robi, prenose britanski mediji.

Inače, Vilijams i Pejdž su u svađi nakon što se Pejdž usprotivio Robijevim planovima da renovira svoju 17 miliona dolara vrednu vilu. Legendarni roker bojao se da bi to moglo da ošteti i njegovu kuću, koja je sagrađena 1781. godine i pravi je kulturni spomenik.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike