Brus Dikinson: Lejdi Gaga je bolja od Madone

Brus Dikinson (Bruce Dickinson), pevač grupe Ajron Mejden (Iron Maiden), izjavio je da je Lejdi Gaga – koja se deklarisala kao velika ljubiteljka njegovog benda – “mnogo bolja” od Madone, piše danas britanski muzički magazin Nju muzikl ekspres (NME).

Gaga je prethodno rekla da bi više volela da je porede sa čuvenim hevi-metal bendom nego s velikom pop zvezdom Madonom, uz ocenu da su Ajron Mejden “jedan od najvećih rok bendova u istoriji”.

Dikinson je potom ishvalio Lejdi Gagu i rekao da mu se njena muzika sviđa više od Madonine.

“Mislim da je ona sjajna, i slažem se s njom: ona nije sledeća Madona; ona je mnogo bolja od toga”, rekao je pevač Mejdena i dodao: “Pre svega, ona ume da peva – ima moćan glas – i stvarno je dobra instrumentalistkinja. I, mislim, ima dobar osećaj za dramatiku. I svako ko se na dodeli nagrada pojavi obučen u sendvič sa slaninom ima moj glas.”

Ajron Mejden su početkom septembra izdali svoj šesnaesti, pa još dupli album “The Book Of Souls”, koji dobija veoma dobre ocene, a u Britaniji je već stigao do srebrnog tiraža i prvog mesta liste najprodavanijih albuma.

Po završetku snimanja ovog albuma, saopšteno je da Dikinson boluje od raka na jeziku. U međuvremenu je proglašen izlečenim, a bend će na turneju sledeće godine kada se on potpuno oporavi.

A Lejdi Gaga je nedavno izjavila listu CR Fešn buk: “Neki ljudi stvarno ne znaju značaj metala i njegove razmere. Ajdon mejden su punili stadione, i još ih pune. I to je zbog kulture muzike; poezija im je tako moćna, i kad god se fanovi okupe, oni sjedinjuju esenciju onog što Ajron Mejden jesu. Ljudima koji mi govore da sam sledeća Madona uvek kažem: ‘Ne, ja sam sledeći Ajron Mejden'”.

(Beta)

Ostavite komentar