U trendu

Čovek spasao psa

Da je pas spasao čoveka, to smo već čuli. Ali ovo je nešto potpuno drugačije! Čovek je skočio u more da spase svog malog psa koga je napala ajkula. Mesto dešavanja je Florida, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Da li je pas zaista čovekov najbolji prijatelj? Ovaj čovek je definitivno dokazao upravo suprotno!
Nadležni kažu da je Greg Lenoar, drvodelja s Floride, skočio i zaronio u vodu kako bi spasao svog psa Džejka iz ajkulinih čeljusti.
Lenoar je posle svega izjavio medijima da je tog dana poveo na plivanje svog terijera teškog šest kilograma, kao što ga vodi svakog dana. Kao i uvek, otišli su u lokalnu marinu. Međutim, tog dana se na površini iznenada pojavila ajkula dugačka 1,5 metara i zgrabila psa.
Greg Lenoar dodaje da je nakon toga viknuo iz sveg glasa, a potom stegnuo zube i zaronio u vodu. Uspeo je da udari ajkulu po leđima i nastavio je da je udara sve dok nije ispustila njegovog psa.
Pas Džejk je izujedan, ali ipak nije kritično povređen. Posle ovog neverovatnog događaja, i čovek i njegov pas su bezbedno doplivali do obale. Pas će posle nekoliko dana lečenja biti kao nov, a da li će i dalje uživati u plivanju u moru ili će se odlučiti za bazen – ostaje nam da vidimo.
Ovo je samo još jedan primer nesebične ljubavi i požrtvovanosti životinja i njihovih vlasnika. Bitno je da se sve dobro završilo i da su obojica živi i zdravi nakon ovog nemilog događaja!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike