najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Da li su Pink Panteri opljačkali Kim Kardašijan ?

Policija sumnja da su pripadnici bande “Pink Panter” opljačkali američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan i ukrali joj nakit u vrednosti 11,2 miliona dolara, objavio je danas “Dejli mejl”.

Pretpostavlja se da ta balkanska banda, koja je naziv dobila po filmu “Pink Panter” s Piterom Selersom u glavnoj ulozi inspektora Kluzoa, ima oko 200 članova, kao i da su u periodu od 1995. do 2005. godine izveli 300 pljački i ukrali nakit u vrednosti od oko 280 miliona funti.

Mediji zasad različito navode koliko je ljudi opljačkalo Kardašijan, jedini kažu da ih je bilo dvojica, drugi petorica. Oni su prerušeni u policajce upali u Parizu u sobu Kardašijan, uperili u nju pištolj.

Ona je bila u luksuznoj rezidenciji u centru Pariza tokom Nedelje mode. Pljačkaši su vezali Kardašijan i zatvorili je u kupatilo. Ukrali su kutiju s nakitom vrednim 6,7 miliona dolara i prsten od 4,5 miliona dolara.

Policija je privela fotografa koji je uspeo da priđe Kim Kardašijan i njenoj porodici tokomm večere u jednom pariskom restoranu.

Američka TV zvezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode “veoma je potresena, ali nije povređena u incidentu”, navode američki mediji.

Čim je doznao vest o pljački, njen suprug reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u NJujorku, izvinio se publici i naveo da je reč o “porodičnoj situaciji”, a zatim je napustio binu.

Kako prenose mediji, Kardašijan je napustila Pariz.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike