najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dejvid Bouvi i Iman: Ljubav na prvi pogled

Povodom smrti legendarnog britanskog muzičara Dejvida Bouvija, tuguju obožavaoci širom sveta, ali je svakako najteže njegovoj porodici. Njegova supruga Iman, jedna od najpoznatijih supermodela, sa Dejvidom je bila u braku 24 godine.

Slavni muzičar upoznao je Iman na sastanku, koji je ugovorio njihov zajednički frizer. Pre lepotice somalijskog porekla, imao je prolazne avanture sa brojnim slavnim lepoticama, među kojima su bile Elizabet Tejlor, Bijanka Džeger, Tina Tarner, Melisa Harli… Sa Iman je bila ljubav na prvi pogled, koja je potrajala više od dve decenije.

Odmah se zaljubio, ali ona ga je odbijala jer se upravo bila razvela. Ipak je poklekla njegovom šarmu. “Nije mi bilo ni na kraj pameti da se udam za rok-zvezdu, ali Dejvid me naterao da promenim mišljenje”, rekla je Iman, koja se udala za Bouvija 1992. godine, imaju kćer Aleksandriju Zaru Džons, dok Dejvid iz prethodnog braka ima i sina Dankana. Iman je uvek govorila kako je Dejvid jako duhovit i znatiželjan, a opisala ga je i kao svog zaštitnika.

“Iste večeri kada sam je video, počeo sam da smišljam imena našoj deci”, priznao je Bouvi o svojoj ljubavi, a prenose mediji.

Dejvid je bio pravi zavodnik, a Iman je nosio kao “kap vode na dlanu”. Nedugo nakon što su se upoznali, odveo ju je u Pariz. “Kad sam ušla u hotelsku sobu, bila je prepuna mog omiljenog cveća – gardenija, a na stolu me dočekala Dejvidova poruka. Kad sam se vratila u Los Anđeles, dočekalo me novo iznenađenje. Otvorila su se avionska vrata, a tamo je bila gomila fotografa koji su nekog slikali. U sredini svega toga stajao je Dejvid sa cvećem u ruci i smejao se. Nije ga bilo briga što će svi saznati. To me je oduševilo”, ispričala je u jednom intervjuu slavna manekenka.

Na privatnom krstarenju rekom Senom u Parizu, Dejvid je zaprosio. Imali su dva venčanja, jedno civilno u Švajcarskoj, a onda su sve ponovili u crkvi u Firenci. Venčani kum bio im je Dankan, Dejvidov sin iz prvog braka.

Iako Dejvida više nema, iza njega ostaje njegova muzika i ljubav. “Ako mislite da je brak rok-zvezde i supermodela nešto najbolje na svetu, ja samo mogu reći da jeste”, poručio je muzičar, a Iman je otkrila tajnu njihovog braka: “Za uspešan brak morate puno da razgovarate i da se zabavljate kada ste zajedno. Mi uvek planiramo da slobodno vreme provedemo zajedno. To je najvažnije”.

https://twitter.com/historylvrsclub/status/683921096610025473/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike