najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dejvid Bouvi par dana pre smrti saznao da će biti deda

Kultni britanski muzičar Dejvid Bouvi saznao je nekoliko dana pre nego što je umro, 10. januara ove godine, da će u junu postati deda, izjavio je danas Bouvijev sin, reditelj Dankan Džouns.

„Prošlo je mesec dana od kada je moj otac preminuo. Na božićnoj čestitiki sam mu napisao da će u junu postati deda“, naveo je Džouns na Tviteru.

Džouns, Bouvijev sin iz prvog braka, oženjen je s fotografkinjom Roden Ronkiljo. Bouvi ima i ćerku Aleksandriju, Leksi, iz braka sa s manekenkom Iman.

Bouvi, jedan od najuticajnijih umetnika u poslednjih 50 godina, preminuo je 10. januara u 70. godini, dva dana nakon objavljivanja albuma „Black star“ koji je izdat na njegov rođendan, 8. januara.

Na vest o Bouvijevoj smrti stigle su mnoge reakcije iz sveta umetnosti i politike – od kolega muzičara i saradnika pa do političkih lidera i Vatikana.

Međunarodni filmski festival koji večeras počinje u Berlinu odaće omaž velikom umetniku prikazivanjem filma u kojem je glumio, „The Man Who Fell to Earth“ iz 1976. godine.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike