najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dejvid Geta oduševio 83.000 ljudi pod Ajfelovom kulom

Kao zvanični uvod u Evropsko prvenstvo u fudbalu, poznati svetski muzički producent i di-džej Dejvid Geta održao je spektakularni koncert na Marsovim poljima pod Ajfelovom kulom, kojem je prisustvovalo čak 83.000 ljudi.

Geta je sinoć pružio savršeno zagrevanje za otvaranje EURO 2016, a pored brojnih svojih hitova, zajedno sa švedskom pevacicom Zarom Larson izveo je i aktuelnu himnu ovog takmičenja – „This One’s For You“, pesmu koju je snimio uz pomoć milion fanova širom sveta, saopštila je danas Pres služba Egzit festivala, čija će Geta biti ovogodišnja zvezda.

Popularni Francuz neće se odmarati ni večeras, jer će upravo on svojim nastupom otvoriti Evropsko prvenstvo u fudbalu koje počinje u 21.00 sati na Stadionu Francuske utakmicom izmedu Francuske i Rumunije.

Nastup uživo ljubitelji francuskog muzičara sinoć su mogli da prate putem zvaničnih Ju tjub kanala UEFA, ali i Dejvida Gete, čiji kanal danas ima preko 10 miliona pretplatnika.

Himna EURO 2016 „This One’s For You“ puštaće se na početku i na kraju svake utakmice, na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol.

Dejvid Geta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji, navodi se u saopštenju.

Getu će ovog leta moći uživo da čuje i publika u Srbiji na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 8. jula, posle čega se on vraća u Pariz radi nastupa na zatvaranju Evropskog fudbalskog prvenstva.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike