U trendu

Deka je u drugom stanju!

Jedna bolnica u gradu Portlandu, u Oregonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, dala je veoma neobičnu dijagnozu. Naime, rekli su jednom deki da je u drugom stanju! Na kraju se ispostavilo da je u pitanju administrativna greška.
Izgleda da ni bolnice više nisu nepogrešive, i ne samo to već i da su greške koje se tamo dešavaju naprosto neverovatne! Tu tezu definitivno potvrđuje i ova, pomalo suluda priča.
Pacijent koji se leči od jakih bolova u stomaku dobio je veoma iznenađujuće vesti u dokumentaciji koju mu je izdala bolnica u Oregonu.
U dokumentima je pisalo sledeće: "Zasnovano na vašoj današnjoj poseti, ustanovili smo da ste u drugom stanju." Zaista neverovatna dijagnoza za nekoga ko ima 71 godinu i zove se Džon Grejdi Pipen!
Zaposleni u bolnici "Curry General" dali su automehaničaru i drvoseči u penziji pomalo suludo lepe vesti. Da sve bude još čudnije, uz dijagnozu su mu dali i lekove za ublažavanje bolova u stomaku.
Vilijam Mekmilan, glavni bolnički službenik zadužen za administraciju, rekao je da je kompjuterska greška kriva za sve, i da je ona prouzrokovala grešku na otpusnoj listi.
Uglavnom, deka je dobio lepe vesti: "Čestitamo, postaćete majka!" A kakva je bila njegova reakcija kada je pročitao ovu dijagnozu – to samo on zna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar