najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Devojčica savetuje roditelje: Ne svađajte se, budite dobri jedno prema drugom (Video)

Neodoljivu devojčicu i njene reči pogledalo je već milion ljudi u video snimku u kojem malena moli svoje rastavljene roditelje da ostanu prijatelji.

Čeriš Šeri iz Surija u Kanadi, na Fejsbuku je stavila video svoje šestogodišnje kćerke Tiane u kojem devojčica drži trominutnu lekciju svojoj mami. Nakon što je zatekla svoje roditelje kako se prepiru, Tiana je pozvala majku u kuću i sedeći na stepenicama, objasnila joj da mora da pokuša da bude u dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom.

‘Mama, jesi li spremna da budeš njegova prijateljica?’, započinje Tiana.

Mama odgovara: ‘Da.’

Tiana nastavlja: ‘Probaj da se ne držiš tako visoko. Daj sve od sebe. Ne želim da ti i moj tata budete rastavljeni i posvađani. Želim da budete zajedno. Ja ne želim da budem bezobrazna, samo želim da svi budu prijatelji. A ako ja mogu da budem dobra, onda mislim da svi možemo da budemo dobri.’ Kasnije malena kaže svojoj mami: ‘Mislim da ti to možeš. Mislim da se sve može rešiti, ne želim ništa drugo. Želim da sve bude najbolje moguće.’

Na kraju lekcije, mama joj kaže: ‘Hvala ti, Tiana!’, nakon čega sledi zagrljaj i poljubac.

Šeri kaže kako joj je Tianina poruka bila kao zvono za buđenje, dodajući kako su joj kćerine reči izmamile suze i osećaj krivice.

‘Bila sam dirnuta. Ona mene podučava. Probudila me.’
https://www.youtube.com/watch?v=_hDSSN7iN4A

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike