najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Devojčica šokirala svet krvavim hobijem (foto)

Dvanaestogodišnja Arijana Gordin iz američke savezne države Juta postala je predmet rasprave nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije iz lova na kojima pozira pored ubijenih zebri, žirafa, bizona i antilopa. Neki joj zbog toga prete da će završiti kao te životinje, dok je drugi brane i poručuju da ostane uporna u tome što radi.

Devojčica je izjavila da je pretnje ni ružni komentari neće odvratiti od lova. U lov je prvi put odveo otac Eli kad je imala samo sedam godina, a u jednoj emisiji ispričali su sve o svom krvavom hobiju.

„Nikad neću prestati da idem u lov, ja sam lovac i bez obzira na to što ljudi govore, neću odustati od lova“, rekla je Arijana.

Eli je dodao da je žirafa koju su ubili, a čija je fotografija izazvala najviše bure, zapravo bila problematična jer je ugrožavala druge žirafe. Istakao je da će se njenim mesom nahraniti 800 siročadi iz lokalnog sirotišta.

„Ja ne govorim drugima kako da odgajaju svoju decu, mi smo ponosni što smo lovci i nećemo se izvinjavati nikome zbog toga“, dodao je, a prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike